Scep Kendall Studio 10 project

Rap-Class

Rap-Class

Leer hoe je beats kunt maken en maak je eigen compositie met eigen teksten. Presentatie en performance zijn belangrijke onderdelen van deze lessen. In dit lespakket zit ook een fotoshoot, een clipopname en een release van jouw track op Snapchat, TikTok, Soundcloud, Instagram en Facebook. Promotie is een belangrijk onderdeel van dit lespakket.

Over Scep Kendall

Scep Kendall is een bekende naam in de Hollandse Urban scene. Hij is geboren in Suriname en kwam op zijn 13de naar Nederland. Eenmaal in Europa, kwam hij in contact met Hiphop artiesten zoals: Krs-1, Mos Def en Wu-Tang Clan.

In de loop der jaren heeft Scep zijn eigen sound ontwikkeld en zijn muziek is een mix van Soul, Funk, Hiphop, Reggae en Dancehall.

Duur:

8 lesweken

Leeftijdgroepen: 8-10 jaar,  10-12 jaar, 12-14 jaar, 14-16 jaar en ouder.

NB: Dit project wordt gefinancierd door Gemeente IJsselstein! (zolang de voorraad strekt)
Er is per workshop een beperkt aantal plekken beschikbaar. Jongeren uit IJsselveld-Oost krijgen voorrang bij aanmelding. Jongeren uit andere wijken zijn bij voldoende capaciteit ook welkom!

>> 11 september – Open inloopavond Rap-Class in Studio 10 van 19.00-22.00 uur

Leslocatie:

Studio 10,  Journaalpad 143  IJsselstein

Contact

Telefoon: 06-2294 4028
E-mail: scep.kendall@fulcomuziekonderwijs.nl

Tarieven 2024-2025

Dit project wordt gefinancierd door Gemeente IJsselstein!

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Groepsles n.v.t. n.v.t. 8

 

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.