Nathaniel Hanson

Muziekproductie Studio 10 project

Muziekproductie:

Ga aan de slag met het opnemen van je eigen muziek of die van anderen. Leer hoe je van een PC een muziekproductie studio kunt maken. Leer hoe je beats kunt maken en leer hoe je met plug-ins je opname en mix kunt verbeteren.  Leer omgaan met toonregeling (EQ), limiters, compressors en diverse geluidseffecten.

Deze lessen zijn ontworpen voor de duur van zes maanden, hoewel verlenging mogelijk is indien nodig. Het doel is om je in staat te stellen om comfortabel alle stappen zelfstandig te doorlopen, terwijl de docent altijd beschikbaar is om via e-mail te helpen als je tegen lastige problemen aanloopt. Muziekproductie kan ingewikkeld zijn voor jongere kinderen, daarom zijn deze lessen geschikter voor studenten van 12 jaar en ouder, hoewel gemotiveerde jongere studenten ook welkom zijn.

 Vereisten:

  • Laptop
  • Ableton Live 10 of 11 (een gratis proefperiode van 90 dagen is beschikbaar op hun website) of FL Studio 12 of hoger (een gratis proefperiode is ook mogelijk)
  • koptelefoon
  • Enthousiasme en een positieve houding!

Over mij

Ik ben Nathaniel, een pianist/producer met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld, met meer dan 15 jaar podiumervaring. Ik ben afgestudeerd in jazzpiano aan het Conservatorium Maastricht. Ik geloof sterk in de therapeutische kracht van muziek en haar vermogen tot zelfexpressie. Deze passie delen met anderen is mijn grootste enthousiasme. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen!

Duur:

8 lesweken met eventuele verlenging.

Leeftijdgroepen: 12 jaar en ouder.

NB: Dit project wordt gefinancierd door Gemeente IJsselstein! (zolang de voorraad strekt)
Er is per workshop een beperkt aantal plekken beschikbaar. Jongeren uit IJsselveld-Oost krijgen voorrang bij aanmelding. Jongeren uit andere wijken zijn bij voldoende capaciteit ook welkom!

>> 18 september – Open inloopavond Muziekproductie in Studio 10 van 20.00-23.00 uur

Leslocatie:

Studio 10,  Journaalpad 143  IJsselstein

Contact

Telefoon: 06-82713764
E-mail: nathaniel.hanson@fulcomuziekonderwijs.nl
Website: 

Tarieven 2024-2025

Dit project wordt gefinancierd door Gemeente IJsselstein!

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Groepsles  60 min n.v.t 8
 

 

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.