Bandcoaching

met Zack Lober

Bandcoaching met Zack Lober

Een bandcoach kijkt en luistert onbevangen naar jouw band. Hij legt knelpunten bloot en helpt je te werken aan het verbeteren van het samenspel en zo te werken aan een eigen sound. Hij help met het arrangeren van de songs, het arrangeren van de backing vocals en let ook op de podiumpresentatie. De bandcoach kan bij de oefentruimte van de band op locatie aanwezig zijn als deze in IJsselstein of de directe omgeving is gesitueerd. Op maandagavond kan de bandcoaching plaatsvinden in theater Pantalone.

Heb je nog geen band? of mis je nog bandleden? Dan kunnen tussen onze muziekschool leerlingen kijken of we een leuke band kunnen samenstellen.

Over mij

Ik ben een bassist, componist, DJ en muziekproducer uit Montreal, Canada. Na jaren in New York City en in Boston te hebben gewoond, heb ik mij nu gevestigd in Nederland. Ik heb mijn bachelors diploma behaald aan McGill University en mijn masters diploma aan de Manhattan School of Music. Ik ben actief als docent en geef workshops en clinics.

Tijdens m’n carrière als musicus, heb ik vele verschillende stijlen gespeeld en in vele diverse muzikale settings gewerkt, van jazz tot rock en van orkesten tot musicals en alles daartussen in. Verder componeer ik mijn eigen muziek en leid ik m’n eigen bands.

Proefles

Ben je geïnteresseerd in Bandcoaching? Bel me gerust, dan maken we een afspraak.

Contact

Telefoon: 06-3610 6473
E-mail: zack.lober@fulcomuziekonderwijs.nl

Website: www.zacklober.com

Tarieven 2024-2025

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Groepsles (al les) wekelijks 60 min € 200 € 242 10
Groepsles (nog geen les) wekelijks 60 min € 180*) € 218*) 10
Groepsles (al les) wekelijks 90 min € 300 € 363 10
Groepsles (nog geen les) wekelijks 90 min € 270*) € 327*) 10
  • Elke cursus duurt 10 weken. Alle lestarieven zijn per deelnemer en inclusief lesmateriaal.
  • Cursisten die bij ons al privéles volgen krijgen het kortingstarief (*)
  • Er kan ook worden gekozen voor 90 min wekelijks, en ook voor een heel seizoen.
  • Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Maatwerk in overleg mogelijk.
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.